Saturday, September 3, 2011

Pabila di kelas MUZIK

Presenting......






kumpulan ENJIT ENJIT SEMUT:






next!!






kumpulan SUA SUE KEMONING:



layannnn~

Sunday, August 7, 2011

kelija PBS 4

22 August - 28 August

Tajuk : Pembelajaran Berasaskan Sekolah


Dapatkan maklumat bagaimana teknik bercerita dilaksanakan di sekolah. Laporan anda perlulah meliputi ;
  • tahun 1 hingga tahun 6.
  • disertakan dengan gambar atau dalam bentuk rakaman video
  • teks cerita yang digunakan
  • ulasan guru sekolah mengenai teknik ini.

Saturday, August 6, 2011

Kami budak hitam

Ok~ I will introduce myself first.
My name is First@Mok@Hafsah.
Haha. banyak pulak nama aku ni.
Aku adalah fotografer PJ Warrior yang tak berbayar yang hanya menggunakan kamera Nikon COOLPIX L21 berharga RM3** (murah je.) hutang..(Alhamdulillah dah langsai dh hutang tuh. kih3)




Gambar paling latest PJ Warrior setelah bertahun2 tak bergambar.
Smartkan?? I like!!


Presenting: The GUYS


Macho tak?? Ada spe2 nak buat list up?? HAHA.



Presenting: The GIRLS pulak.


Ala2 wondergirls. Tak gitu?? hehe.


OK! Sebelum menyambut ramadhan,
Tuan Haji Rahman Selamat ada buat Kenduri sikit dengan kitorg.
Nyum2~ Durian oh Durian.
Masing-masing beronok-ronok makan durian.
Tengok la pic kat bawah ni:




Muka Cik Liena Razali yang excited.



This is what we called the art of opening the durian.



Siap ada tetamu jemputan khas lagi. HAHA. Inilah adik-adik junior Pra-sekolah. 
Tn Haji: "Makan jangan tak makan."



Peace yo!! Mek sorg je tgk kamera. Yang lain kusyuk dengan durian die. Hehe.


the end
dats all from me.

Sunday, July 3, 2011

:: BUAI LAJU- LAJU ::: Larian 1Murid 1Sukan 1Malaysia.

:: BUAI LAJU- LAJU ::: Larian 1Murid 1Sukan 1Malaysia.: "kalau tak ada guru, tak adalah murid, kalau tak ada murid, guru pun tak akan ada. Jadi, setiap aktiviti yang melibatkan murid, guru akan ter..."

Saturday, July 2, 2011

Kenangan Silam

wah2,,tajuk macam poyo je..ahaha
Tadi penulis blog menyelongkar barang - barang lama yang ada dalam bilik..tiba2 terjumpa something yang penulis blog curi dari seseorang semasa zaman PPISMP dulu....

JENG..JENG...JENG
Gambar capik daa,,,ahahaha, 3 keping penulis blog curi..entah si capik tahu ke tidak


 hehe,,comel je

 penulis blog suke yang ni..muka innocent gilaaaa

sudah matang lor! dah tak comel!

p/s: anis jangan marah ye..(^__^)

Tuesday, June 28, 2011

Musim Pencuri Mencuri sudah Kembali

Batu Pahat - Dilaporkan satu kejadian pecah masuk asrama telah berlaku di blok 02 IPG Kampus Tun Hussain Onn pada jam 4.30 pagi (ok, aku tipu). Mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai A menceritakan perihal kejadian tersebut kepada penulis blog dan dua mangsa pencuri yang sama (mungkin) yang telah mencuri barang mereka pada mei yang lalu. Dua mangsa sebelumnya yang juga merupakan kawan rapat penulis blog telah kehilangan sebuah komputer riba, modem broadband, telefon bimbit dan wang RM20. Kerugian dianggarkan melebihi RM 2,000. Mangsa terbaru, kehilangan komputer riba, telefon bimbit dan wang RM 200.
Tindakan segara diambil oleh pihak IPG Kampus Tun Hussain Onn dengan membawa mangsa ke balai polis untuk membuat laporan. "Spot Check" dilakukan di setiap bilik di blok 02. Walaubagaimanapun, keputusannya hampa, tiada barang yang dilaporkan hilang ditemui. Walaubagaimanapun, pihak pentadbir IPG tersebut amat terkejut dan berubah menjadi kaya raya kerana terlalu banyak benda haram yang ditemui di setiap bilik dan berjaya dirampas. Barang-barang yang dirampas termasuk periuk nasik, multi-cooker dan pelbagai alatan memasak yang lain.

Sekian sahaja buletin 8.30 malam. sehingga berjumpa lagi di hari dan waktu yang sama.

Sunday, June 26, 2011

PISMP Semester 4 2011

Last published July 24, 2010???? huh, hampir setahun sudah terkubur. Ini semua salah admin..Liena Razali.Oleh itu saya sebagai pembaca yang tidak berpuas hati terus melakukan rampasan kuasa berkuat kuasa hari ini..ahahahaha

Sebagai permulaan menghidupkan blog ini, saya letakkan sekeping gambar je lah ye..Jadual PISMP PJ SEMESTER 4 PINDAAN 1 BERKUAT KUASA PADA 27 JUN 2011.



p/s: nak buat rampasan kuasa la konon..dapat balasan serta merta..ambik ko..depan admin pulak tu dapat balasan..aduhhhh, sakit p*****Q